Suudi Arabistan basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı...

Geçen sezon başında 12 milyon Euro karşılığında Süper Lig ekibi Fenerbahçe'den, Al Ahli'ye transfer olan Brezilyalı futbolcu Josef de Souza'nın maaşının tamamını alamaması nedeniyle Arabistan'dan ayrılabileceği iddia edildi.

Akşam'da yer alan habere göre; Saudi 360'ta yer alan haberde; Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan 31 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, 1.5 milyon Euro'luk alacağı nedeniyle yönetimle arasını açtı. Al Ahli ödemenin bir kısmını yapsa da Souza ücretinin tamamını istedi.

Yönetim, Sambacı'yı maaşının kalan kısmını ileri bir tarihte ödemek için ikna edemedi. Yıldız futbolcu da 15 gün içerisinde parasının tamamını alamaması durumunda sözleşmesini feshedeceğini yetkililere bildirdiği iddia edildi. 

Bu durum Trabzonspor yönetimini de heyecanlandırdı. Mikel'in boşluğunu Josef ile doldurmayı planlayan Bordo Mavili kulüp, sözleşme feshi durumunda direkt olarak tecrübeli oyuncuyla temasa geçeceği iddialara arasında. Hatırlanacağı üzere Souza daha önce Trabzonspor'un gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

Nisan ayında yayıncı kuruluş beIN SPORTS'a açıklamada bulunan 31 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, Türkiye'ye dönmek istediğini dile getirmiştir.

Orta saha futbolcusu şu ifadeleri kullanmıştı; "Sözleşmem bittiği zaman Türkiye'ye dönmek ve o atmosferi bir kez daha hissetmek istiyorum. Oradaki eksiğimi tamamlamak ve kupa kazanmak istiyorum. Türk futbolunun tarihinde kupa kazanarak yer etmeyi hedefliyorum" 

Kaynak: Mynet Spor