Sergilediği performansla Süper Lig ekibi Trabzonspor'u sırtlayan ve Avrupa'nın devlerinin de taransfer listesine girmeyi başaran Norveçli golcü futbolcu Alexander Sörloth, şu an için transferi düşünmüyor.

24 yaşındaki Norveçli yıldızın, menajeriyle yaptığı görüşmede şu ifadeleri kullandığı öne sürüldü; "Transfer görüşmelerini sezon sonuna bırakalım. Önceliğim Trabzonspor'la şampiyon olmak. Bunu başardığım takdirde çok daha iyi teklifler alacağımı biliyorum"

Serie A ekiplerinden Napoli'nin, Bordo Mavili takımda çok iyi bir sezon geçiren Sörloth'un peşinde olduğu İtalyan basınının gündeminde.

Trabzonspor sezon başında 2 yıllığına kiraladığı ve bonservisi Premier Lig ekibi Crystal Palace'ta bulunan 24 yaşındaki oyuncunun, Napoli'de bekleneni veremeyen Arkadiusz Milik'in yerine transfer edileceği öne sürüldü.

Bu sezon 19 golle krallık yarışında zirveye oturan Sörloth'u Napoli'nin yanı sıra Bundesliga ekibi Bayern Münih ve La Liga takımı Sevilla gibi Avrupa'nın önde gelen takımlarının da takibinde olduğu belirtiliyor.

Kaynak: Super Haber