Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iddialı bir kadro kurmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Eksik bölgelerden biri olan sol beke takviye yapmak isteyen Bordo Mavili kulüp kolları sıvadı.

Bu mevki için Dalbert, Gabriel Fuentes ve İsmail Köybaşı gibi isimleri gündemine alan Karadeniz ekibi ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Tuttomercato'da yer alan habere göre; Trabzonspor, İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen 22 yaşındaki sol bek oyuncusu Gianluca Frabotta'yı renklerine bağlamak istiyor.

Haberin detaylarında İtalyan oyuncuya Bordo Mavili takımın yanı sıra Genoa'nın da talip olduğu belirtidi.

GIANLUCA FRABOTTA KİMDİR?

24 Haziran 1999 tarihinde İtalya'nın Roma kentinde dünyaya gelen Gianluca Frabotta, futbola Savio altyapısında başladı.

Bologna altyapısında da forma giyen İtalyan futbolcu, Renate ve Podenone takımlarında da kiralık olarak top koşturduktan sonra 2019 yılında 2.6 milyon Euro karşılığında Juventus'a transfer oldu.İtalyan devindeki ilk sezonunda U23 takımında görev alan 22 yaşındaki sol bek, geçtiğimiz sezon başında A takıma dahil edildi.

Geçtiğimiz sezon Juventus formasıyla 17 maça çıkan Gianluca Frabotta, 1 gol 1 asistlik bir performans sergiledi. Kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam eden İtalyan oyuncunun güncel piyasa değeri ise 2.5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: Fotomaç