Ligde ilk 7 haftada filelere yolladığı 14 golün 12'sini Şenol Güneş Stadı'nda atan Fırtına, evinde oynadığı 4 maçta 3 gol ortalaması tutturdu. En son 1991-92 sezonunda iç sahadaki ilk 4 maçta 13 gol atılmıştı. Sahasında bu sezon Demir Grup Sivasspor'u 3-1, Galatasaray'ı 4-0, Kasımpaşa'yı 4-2 mağlup eden takım, Göztepe'ye ise 2-1 yenildi. Ünal Karaman'ın öğrencileri ligde topladığı 10 puanın 9'unu Trabzon'da elde etti.

İLK KEZ GERİDEN GELDİ

Fırtına bu sezon ilk kez geriden gelip kazandı. Süper Lig'de oynadığı 7 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet alan bordo-mavililer, kazandığı müsabakalar ile berabere kaldığı Ankaragücü mücadelesinde hep ilk golü atan taraf olmuştu. Kaybettiği tüm maçlarda ilk golü kalesinde gören Karadeniz ekibi, Kasımpaşa karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen bu kez maçı çevirmeyi başardı. Trabzonspor en son geçtiğimiz sezonun 31. haftasında Antalyaspor deplasmanında 0-1'den 2-1'lik galibiyete ulaşmıştı.

AKHİSAR STARTI BUGÜN

Teknik direktör Ünal Karaman takıma bir gün izin verdi. Dünü dinlenerek geçiren bordomavili oyuncular, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Akhisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün start verecek..