Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, transfer çalışmalarıyla ilgili önemli bilgiler verdi.

Radyospor'a açıklamalarda bulunan Bülbüloğlu, "Eksik bölgelerimize takviye için çalışmalarımız sürüyor. Devre arasında transfer yapmak çok zor ama temas halinde olduğumuz 4-5 oyuncu var. En az üç oyuncu alacağız. Giden oyuncular da olacak ve onlara bağlı transfer sayısı 4'e, 5'e de çıkabilir." dedi.

ÖMER ALİ ŞAHİNER, SERDAR TAŞÇI VE MUSA ÇAĞIRAN

Bülbüloğlu ilgilendikleri isimleri ise şöyle anlattı: "Ömer Ali Şahiner ve Serdar Taşçı ile temaslarımız devam ediyor. Başkanımız Moskova'da Serdar ve kulübüyle görüştü. Serdar'ın dizinde meydana gelen sakatlık ve sahalardan 2 ay uzak kalması bizi biraz düşündürüyor. Osmanlıspor ile de Musa Çağıran için görüşüyoruz."

"MEHMET EKİCİ GİDEBİLİR"

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve adı Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile de anılan Mehmet Ekici'nin durumunu da anlatan Bülbüloğlu, "Mehmet Ekici gidebilir. Kendisine yeni sözleşme önerdik ama henüz kararını vermiş değil. İstanbul'daki büyük takımlar da kendisiyle ilgileniyor olabilir. Çok iyi bir teklif aldı. Biz de kendi teklifimizi üç yıllık olarak sunduk." diye konuştu.