Trabzonspor, yeni transferleri Gaston Campi ve Erce Kardeşler için Avusturya kampında imza töreni düzenledi.

Trabzonspor kulübü başkanı Ahmet Ağaoğlu transferlerle ilgili olarak, "Özellikle Campi'yi Trabzonspor'a gelmek için gösterdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyoruz. Kendisini uzun süredir takip ediyorduk. Kariyerinden ve performansından hiçbir şüphemiz yok. Özellikle ücret konusuna gösterdiğimiz dirence kendisi de Arjantin'den destek verdiği için çok teşekkür ediyoruz. Gelirken bütçemize katkıda bulundu. Ancak bizim bir özelliğimiz var. Getirdiğimiz oyuncuya forma satıyoruz. Campi'ye 100 forma vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Ağaoğlu, Erce Kardeşler için de sözlerine şu şekilde devam etti: "Erce, Türk futboluna önemli oyuncular yetiştiren, genç oyunculara ve altyapıya önem veren bir kulüpten geliyor. Erce'yi yetiştiren Altınordu Kulübüne teşekkür ederiz. Transferde de zorluk çıkarmadılar. Erce'ye de aramıza hoş geldin diyoruz ve kendisine 161 adet forma satıyoruz."

Transferiyle ilgili olarak konuşan Arjantili Gaston Campi, "Buraya transferim kolay olmadı ancak bu süreçte bana gösterilen değeri sahadaki performansımla geri ödeyebileceğimi düşünüyorum. Umarım bana karşı duyulan güveni boşa çıkarmam." sözlerini kullandı.

Genç kaleci Erce Kardeşler de, "Beni isteyen birkaç takım daha vardı ama benim önceliğim hep Trabzonspor'du. Bunu Altınordu'da bulunduğum dönemde de söylemiştim. Kulübümü en iyi şekilde temsil etmek amacındayım" ifadeleriyle transferiyle ilgili görüşlerini belirtti.