Spor Toto süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan Çakır, sergilediği performansla dünya devlerini peşine takmaya devam ediyor. Tranfser piyasının gözde isimleri arasında yer alan 23 yaşındaki kaleci, Premier Lig ekiplerinden Liverpool ve La Liga ekibi Real Madrid gibi dünya devlerini peşine taktı bile.

Premier Lig'de yoluna dolu düzgün giden Kırmızılıar, Alisson Becker'in yokluğunda Adrian'dan çok çeken Liverpool, Sambacı ile forma rekabetine girecek bir isim için arayışlarını uzun süredir devam ettiriyordu.

Sezon başından bu yana Bordo Mavili takımın başarılı kalecisi Uğurcan Çakır için girişimlerde bulunan Liverpool ekibi, genç kaleci için ısrarlı girişimlerini sürdürüyor. Sadece İngiliz devi Liverpool değil, İspanya devi Real Madrid de transferde devrede. 

23 yaşındaki eldiven La Liga devi Real Madrid'in kurumsal ilişkiler direktörü Emilio Butragueno'ya imzalı milli forma gönderdiği iddiaları kafaları karıştırmıştı. Uğurcan Çakır'ın bu jesti yoksa ayrılıyor mu haberlerine neden olurken Liverpool, bu gelişme üzerine temaslarını sıklaştırdı.

Öte yandan kadro güçlendirme çalışmalarının startını veren Bordo Mavililer, kadrosundaki yıldızları da tutmak için mücadele veriyor. Kaptan Jose Sosa ile Novak ile sözleşme yenilemek için görüşmeler devam ediyor. İki oyuncu da takımda kalmak istediklerini iletse de yıllık maaş konusundaki ufak detaylar imzaların bir süre gecikmesine sebep olacağa benziyor.

TRABZONSPOR GELEN TEKLİFLERİ REDDEDİYOR

2019-20 Süper Lig Sezonunun ilk yarısını lider Demir Grup Sivasspor'un 5 puan gerisinde 32 puanla 3. sırada tamamlayan Trabzonspor'un oyuncularına teklif yağıyor. Serkan Asan, Abdurrahim Dursun, Majid Hoseini'nin yanında Anthony Nwakaeme, Caleb Ekuban ve Danielle Sturridge gibi yıldızları için kapısı çalınan Trabzonspor Yönetimi, teklifleri bir bir reddediyor.

Şampiyonluk hayalleri kuran Fırtına, bu uğurda Liverpool'un Uğurcan Çakır sunduğu 15 milyon Euro'luk teklifi reddetti. Kırmızılar; "Sezon sonu beklenmeden ocakta bu işi bitirelim" mesajı gönderdi. Bordo-mavililer, 23 yaşındaki oyuncunun EURO 2020'de oynama ihtimalini göz önüne alarak teklifi az buldu ve kabul etmedi.

Trabzonspor'un 1 numarası için Ahmet Ağaoğlu da elindeki cevherin farkında ve tok satıcıyı oynuyor. Bordo Mavili ekibin başkanı Ağaoğlu, "Belki ileride Liverpool'un kalesini koruyacak isim şu anda benim file bekçiliğimi yapıyor... Bu gerçekten guru verici. Uğurcan, giderek gelişecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İnternet Spor