UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Olympiakos'u eleyerek çeyrek finale yükselen temsilcimiz Beşiktaş, çeyrek finalde Fransa'nın güçlü ekibi Olympique Lyon'la eşleşti. Siyah Beyazlı ekibin ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, kura sonrası açıklamalarda bulundu...

İşte Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalar;

"Sonuçta bu da bir futbol. Lyon'u eleyip yolumuza devam etmek zorundayız. Ben kötümser değilim, Beşiktaş çok güçlü takım. En iyi iki takım karşılaştı. Beşiktaş, zevkli bir Lyon maçı seyredecek burada. Lyon da diyordur ki, "Çıka çıka Beşiktaş mı çıktı" Onlar da mutlu değil. Erken final.

Bu takım buraya çok kolay gelmedi. 5 senelik stratejinin ürünü. Son maçı sahamızda oynayacağız. Biliyorsunuz bizim 12. oyuncumuz taraftar, onlar halleder."

-Manchester United ile finalde karşılaşacağız!-

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak ise, "Manchester United çıkmadı. Demek ki onlarla finalde karşılaşacağız. İnanmış bir camia var. Haddimizi biliyoruz, ayaklarımız sağlam basıyor. Ligi de Avrupa'yı da beraber götürmek  istiyoruz. Ülkemizi iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum.Beşiktaş olarak herkesi güldürüyoruz. Biz kendimize çok güveniyoruz."