UEFA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın önemli maçında Borussia Dortmund, Real Madrid'i Almanya'da ağırlayacak. Borussia Dortmund ve Real Madrid, F Grubu'ndaki ilk maçlarından galibiyetle ayrılmışlardı. Avrupa'nın en büyük futbol arenasında Borussia Dortmund, deplasmanda Legia Varşova'yı 6-0 mağlup ederken, Real Madrid ise Santiago Bernabeu'da Sporting Lizbon'u 2-1 yenmişti.

Borussia Dortmund - Real Madrid hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund - Real Madrid mücadelesi haftanın şifresiz yayınlanacak tek karşılaşması olurken, 21.45 te başlayacak maçı TRT 1 naklen yayınlayacak.

Real Madrid'in yıldızından Emre Mor'a övgü

Real Madrid'in İspanyol golcüsü Alvaro Morata, Borussia Dortmund forması giyen milli yıldız Emre Mor'a övgüler yağdırdı.

Bild'e konuşan Morata; "Emre Mor beni çok büyülüyor. Dortmund çok iyi bir transfer yaptı. Ne kadar hızlı olduğunu gördünüz mü? Topla inanılmaz şeyler yapıyor. Avrupa'nın en iyi futbolcularından biri olabilir." sözlerini kullandı.

Emre Mor yaz transfer döneminde 7 milyon euro karşılığında Danimarka ekibi Nordsjaelland'dan Borussia Dortmund'a transfer olmuştu.


Borussia Dortmund ve Real Madrid liglerinde ne yaptılar?

Almanya Bundesliga'da 5. hafta mücadelesinde Borussia Dortmund, evinde Freiburg'u 3-1'lik skorla geçti. Ligde sadece bir mağlubiyeti bulanan Dortmund, Bayern Münih'in arkasında 2. sırada yer alıyor.

Real Madrid ise, son haftada aldığı beraberlikle demoralize oldu. Deplasmanda Las Palmas ile 2-2 berabere kalan Los Galacticos, La Liga'da ilk sırada yer alsa da, Barcelona'nın rakibi Sporting Gijon'u yenmesiyle birlikte aradaki puan farkının bir puana inmesine neden oldu. Eflatun beyazlılar, zirveye kurulmuş durumda...

Borussia Dortmund - Real Madrid maçı 11'leri (Muhtemel)

BORUSSIA DORTMUND: Burki, Piszczek, Sokratis, Ginter, Schmelzer, Weigl, Pulisic, Castro, Guerreiro, Dembele, Aubameyang

REAL MADRİD: Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Danilo, Kross, Modric, Rodriguez, Bale, Ronaldo, Benzema