'GÖREVE GELDİĞİMDEN BERİ HEDEFİM BABAMLA YAŞADIĞIMIZ KURGUYU TEKRAR EDEBİLMEKTİ'

Yıllarca sarı lacivertli kulübün voleybol şubesinde görev alan Hakan Dinçay'ın oğlu İlker Dinçay, babasının izinden gittiği için bu işi maneviyatı boyutundan söz ederek, "Fenerbahçelilik ayrı bir şey. Ama bu görev verildiğinden itibaren benim için maneviyatı çok farklıydı. Geldiğim zaman benim için hedef de babamla yaşadığımız büyük kurguyu tekrar edebilmekti." ifadelerini kullandı.

İlk sezonda erkek voleybol takımıyla yaşadıkları şampiyonluk hakkında da söz eden İlker Dinçay, "İlk sezonda erkeklerle bunu yaşadık. İnşallah bu sene kadınlarımızla da aynı başarıları, hatta Avrupa’da başarıları yakalamayı bekliyorum ve istiyorum." dedi.

'BU SENE TÜRKİYE'DE TÜM KUPALARA TALİBİZ'

Bu sezon hem erkek voleybolda hem de kadın voleybolda iyi takımlar kurduklarını belirten İlker Dinçay, "İyi takımlar kurduk bu sene. Güzel de sponsorluklar ve birliktelikler imzaladık Bilcee de bunlardan bir tanesi. İnşallah Avrupa’da da bir şeyler yaparak bu sene Türkiye’de ve oynadığımız tüm kupalara talibiz. Uzun vadede aynı başarıları yakalamayı planlıyoruz." ifadesinde bulundu.

'KÜME DÜŞME POTASINDAYDIK, FARKLI BİR HİKAYE YAZDIK'

Göreve geldiklerinde erkek voleybol takımının mevcut durumundan ve şu anki durumundan da söz eden İlker Dinçay şöyle konuştu:

"Geçen sene farklı bir hikayeydi. Erkek takımından bu başarılar beklenmiyordu. Biz yönetime ilk seçildiğimizde de takım, hazırlanmış bir takım değildi. Kısa zamanda oluşturulmuş bir takım oldu. Dolayısıyla sezon başında da çok ciddi başarılar yakalayamadık, hatta kötü durumdaydık diyebilirim, küme düşme potasındaydık. Birkaç müdahale ile güzel bir takım havası ve kolej havası yakalandı."

Bu sene beklentinin yüksek olmasından dolayı işlerinin daha zor olduğunu da itiraf eden İlker Dinçay sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Biz de bu hikayeyle birlikte çok mutlu olduk. Bu sene onun üstüne katarak daha iyi bir takım kurduk. Bu seneki işleri daha zor, çünkü beklentiler daha fazla. Üç kulvarda mücadele edecekler, inşallah geçen seneki başarıların devamını getirirler."

SİMLA TÜRKER BAYAZIT: 'FENERBAHÇE HER KULVARDA ŞAMPİYONLUKLARA OYNAR'

Fenerbahçe'nin her kulvarda şampiyonluklara oynayan bir takım olduğunu belirten Simla Türker Bayazıt, "Bu seneki hedeflere baktığınızda Fenerbahçe, her kulvarda şampiyonluklara oynar. Hem erkek hem kadın takımlarında çok iyi takımlar kurduk. Bu sezon kupaları alacağımızı düşünüyorum, inşallah alacağız. Mücadele için hazırız." dedi.

'İKİ TAKIM DA MÜCADELEYE AÇ'

İki takımın da mücadeleye aç ve mücadeleyi seven takımlar olduğunu ifade eden Simla Türker Bayazıt, "Hem kadın hem erkek voleybol takımı için konuşmak istiyorum. İki takım da mücadeleye aç ve mücadeleyi seven takımlar. Geçen seneki erkek takımımız da çok iyi mücadele ettiler ve inandılar. Gerçekten çok iyi takım oldular, çok iyi oldular.

Birlik ve beraberlik içinde bu başarıyı yakaladılar. Çok güzel bir sezon geçirdik. Taraftarlarımızla birlikte tarih yazdılar. Bu vesileyle taraftarlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Türkiye’nin neresine gidersek gidelim bizle salonları doldurdular, destek oldular. Onlar da inandılar, her şeyden önce de bizlere başkanımız ve yönetim kurulumuz inandı." ifadesinde bulundu.

'HEM KADIN HEM ERKEKLERDE CEV ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAYACAK TEK TÜRK KULÜBÜYÜZ'

Avrupa'daki hedefler hakkında da konuşan Simla Türker Beyazıt, "Bu sene hem kadın hem erkekte CEV Şampiyonlar Ligi heyecanını yaşayacak tek Türk kulübüyüz. Bu bağlamda inşallah orada başarılar yakalayacağımızı düşünüyorum. Avrupa’da hem kadın hem erkek takımımızın başarılar yakalacağını düşünüyorum." sözlerini kullandı.

Öte yandan Fenerium mağazalarında voleybol takımı ürünlerinin de satılmaya başladığının müjdesini veren Simla Türker Beyazıt sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Ayrıca bugün bizim burada olmamızın Bilcee firmasının sponsorluğu için bir aradayız. Yarın ilk defa voleybolda Fenerium mağazalarında, Maraton mağazasında ve de Dereağzı’nda, aynı zamanda online storelarda satışa çıkacak Fenerbahçe voleybol ürünleri. Hem formalar, hem kamp ürünleri. Bu bağlamda bu da bir ilk olacak. Taraftarlarımız çok soruyordu, talepleri vardı, bunun için de çok mutluyuz."

KAYNAK: ASİSTANALİZ / UĞUR SEVER