Kadroda yeni bir yapılanmaya gidileceği bahsedilen PSG başkanı Nasser Al-Khelaifi, Brezilyalı yıldızın performansından memnun kalmadığı ve takımda devam etmesini istemediği belirtiliyor.

NTV SPOR'un İspanyol sitesi Fichajes'e dayandırdığı haberde, PSG'nin Neymar'ı yaz transferinde kylüpten göndereceği iddia edildi.

Birçok pahalı transferlere karşın  henüz Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ulaşamayan PSG yönetimi, takıma Paul PogbaN'Golo Kante gibi üst düzey Avrupalı yıldızları dahil ederek yeni bir yapılanmanın peşinde.

Neymar için hangi kulüpler ilgi gösteriyor?

Manchester City: Pep Guardiola'nın Brezilyalı yıldıza kapıları açık. İspanyol çalıştırıcı, birkaç hücum oyuncusunu kaybetme ihtimaline karşı Neymar'ın takımın önemli oyuncularıdan  olabileceğinin kanaatinde.

Newcastle United: Arap prens Muhammed bin Selman'ın satın almasıyla İngiliz takımın transfer için maddi olarak elini güçlendirdi. Dünyanın en iyi yıldızlarından birini takımının kadrosunda görme fırsatı elde etmek istiyorlar. Bu transfer gerçekleştiğinde Premier Lig'de birçok şeyi değiştirebileceğin inancındalar.

Barcelona: Başkan Joan Laporta geçtiğimiz yaz transferinde Neymar ile kontratı imzalamaya çabaladı fakat bu çaba sonuçsuz kaldı. Bu sezon Haaland'ı gündemine alan Katalan devi maliyetten ötürü bu transferden vazgeçme eşğinde. Kulübe bir dünya yıldızı kazandırmayı amaçlayan İspanyol devi için Neymar ismi bir seçenekten daha anlamlı kılıyor. Transferin önündeki engel ise oyuncuya ödenecek maaş ve PSG'ye ödenecek transfer bedeli

KAYNAK: NTV SPOR