La Liga'da lider konumda olan Real Madrid, yaz transfer sürecinde en gözde oyuncularından Kylian Mbappe'yi transfer etmeye hazırlanırken Erling Haaland için kararsızlık söz konusu. 

NTV SPOR'un Marca'ya dayandırdığı haberde, Paris Saint Germain'in sözleşme yenileme tekliflerini kabul etmeyen Kylian Mbappe'nin büyük sürpriz olmazsa Real Madrid'e transfer olacağı ifade edildi. Madrid ekibinin listesinde yer alan diğer isim Erling Haaland ile ilgili ise yönetimin maliyetinden ötürü kararsız kaldığı kaydedildi.

Haberde, Real Madrid'in Erling Haaland için yarış halınde olduğu  kulüplerden Manchester City ve Barcelona'nın ekonomik olarak daha iyi halde olduğuna vurgu yapılırken Real Madrid yönetiminin transfer sürecinde takımdaki eksikleri de gidermek istediği belirtildi.

Her iki oyuncuya da ödeme yapılacak astronomik maaşlar ve bonuslarla beraber Real Madrid'in büyük bir mali yükün altına gireceği kaydedildi. Madrid yönetiminin ise Haaland yerine orta sahaya ve defansa takviye yapmayı ve kadrodaki  eksiklerini gidermeyi amaçladığı ifade edildi. Ayrıca Mbappe ve Haaland transferlerinin aynı süreçte yapılması durmunda ekonomik sebepleden ötürü kadroya başka takviyee yapılamayacağı belirtildi.

KAYNAK: NTV SPOR