Beşiktaş'ta 6 yabancı ismin sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. Rosier, Montero, Mensah ve Ghezzal'ın 1'er yıllık kiralık sözleşmeleri bulunurken, Josef ve Aboubakar'ın garanti sözleşmeleri sezon sonunda bitiyor. 

Bunların yanı sıra Atiba, Dorukhan, Vida ve Ljajic de takımdan ayrılması muhtemel isimler.

KONTRATLAR BİTMEDEN AYRILDILAR
Geçen sezon bitmeden  Karius ve Ruiz ile yolları ayıran, sözleşmesi biten Caner ve Gökhan'ı takımda tutamayan, Burak Yılmaz'ı alacaklarına karşılık gönderen Beşiktaş'ta Elneny, Diaby, Boateng gibi birçok yabancı oyuncu da kiralık kontratlarının bitmesi sonucu takımdan ayrılmışlardı.

OPSİYONLAR BELİRSİZ
Sezon yeniden yapılanma parolasıyla giren Beşiktaş'ta ne yazık ki yine benzer bir durum yaşanıyor. Rosier, Montero, Mensah ve Ghezzal'ın 1'er yıllık kiralık sözleşmeleri bulunurken Josef vde Souza ve Vincent Aboubakar'ın garanti sözleşmeleri de sezon sonu sona eriyor ve 1+1 yıllık sözleşmelerinde opsiyonun kullanılıp kullanılmayacağına ise sezon sonunda karar verilecek.

ANLAŞMALI AYRILDILAR
Beşiktaş golcüsü Burak Yılmaz'a uyguladığı planı, teklif gelmesi halinde Ljajic ve Vida için de uygulamayı planlıyor. Takımın en çok kazanan iki oyuncusu durumunda bulunan Vida ve Ljajic, anlaşmalı bir şekilde alacaklarına karşılık gönderilmek isteniyor.

KADRO DIŞI OYUNCULARIN MAAŞLARI YÜKSEK
Beşiktaş'ta en büyük mali külfeti kadro dışı bırakılan oyuncular oluşturuyor. Mirin, Douglas, Lens ve Boyd'a teklifler olsa bile ödenecek maaşların şu anki ücretlerinden çok daha az olması

(Fotomaç)