Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş sahasında Gaziantep FK'yı konuk etti. Vodafone Park'ta oynanan zorlu mücadele Siyah Beyazlı takımın 2-1'lik galiiyeti ile tamamlandı.

Beşiktaş bir yandan sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek için çalışmalarına devam ederken bir yandan da gelecek sezonun kadrosunu kurmak için kollarını sıvadı.

Transfer çalışmalarına erkenden başlayan Siyah Beyazlı takımda sürpriz bir ismin gündeme alındığı ifade edildi.

Birçok ismi listesine alan Beşiktaş'ta stoper harekatı da başladı.

Kara Kartal'ın savunmadaki alternatif sayısını artırmak için düğmeye bastığı belirtildirken İttifak Holding Konyaspor'da forma giyen Abdülkerim Bardakçı'nın takibe alındığı iddia edildi.

Konyaspor ile olan sözleşmesi 2022 yılında sona erecek 26 yaşındaki futbolcunun da Siyah Beyazlı kulübe gelmeye sıcak baktığı öne sürülürken, İstanbul ekibinin bu transferi takas ile bitireceği belirtildi.

Öte yandan Abdülkerim Bardakçı'nın güncel piyasa değeri ise 1 milyon Euro.

ABDÜLKERİM BARDAKÇI KİMDİR?

Abdülkerim Bardakçı. 7 Eylül 1994 tarihinde Meram, Konya'da dünyaya gelmiştir.1.90 boyunda, 81 kg ağırlığındadır. 25 yaşındaki futbolcu sol ayağını kullanıyor. Sol stoper, sol bek, sol açık ve önlibero mevkiilerinde görev yapabiliyor.

Abdülkerim Bardakçı, hem memleketi olan, hem de formasını giydiği şehrin plakası olan 42 numarayı giyiyor. Abdülkerim kiralık olarak oynadığı her takımda da 42 numarayı tercih etti.

Kaynak: Fotomaç