Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın yayıncı kuruluşa konuştu.

Siyah Beyazlı teknik adam Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde;

"Bazı arkadaşlara hatırlatayım, geçen hafta biz de 10 kişi kaldık, rakibin 10 kişi kalması bir şey ifade etmez yani. Hala yok öyle olmuş, böyle olmuş, o işlerle uğraşıyoruz. Oyuncularım haklı bir galibiyet aldı, hepsine teşekkür ediyorum."

"Adem Ljajic inşallah tekrar futbola döner diye bekliyoruz."

"İnşallah Çağdaş hocanın önü çok açık olur, çok başarılı olur. Çağdaş hoca yeni başlamasına rağmen lider takımın antrenörü. Saygı duymak, değer vermek lazım. Ülkemizde yetişen çok değerli hocalar var, kendi insanımızı küçümsemeyelim, değer verelim, görev verelim."

"Aldığımız oyuncular gerçekten karakterli oyuncular, takımdaki arkadaşlık havası çok iyi. İyi antrenman yapıyorlar, arkadaşlık havası iyi, birbirlerini seviyorlar. Uzun zaman oynamayan oyuncular aldık. Rachid, Aboubakar, Larin öyle, N'Koudou kaç aydır oynamıyor. Bu oyuncuları hemen oynatmak kolay değil. Bugün baktığımızda 4-5 oyuncu daha kadroda yok. Josef, Larin, Gökhan gibi oyuncular yok, Adem Ljajic inşallah tekrar futbola döner diye bekliyoruz. Onlar gelince daha güçlü olabiliriz. Biz yaptığımız işin ne olduğunu biliyoruz, kazanınca iyisin, kazanmayınca kötüsün. Başarılıysan varsın, başarısızsan yoksun. Camiamız şunu bilsin, biz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz." 

Öte yandan "Bu galibiyet Beşiktaş'a ne kazandırdı?" sorusuna ise deneyimli çalıştırıcı Sergen Yalçın şu yanıtı verdi; "3 puan."